loading...
پیام خدا
نیایش

omid بازدید : 190 دوشنبه 28 شهریور 1390 نظرات (2)
در بسیاری از آیات قرآن, تصویری روشن از قیامت ترسیم شده است. برای مثال در سوره تکویر که در پایین آورده شده است. لازم به ذکر است که تصاویر زیر تماما نمادین بوده و به هیچ وجه نشاندهنده عظمت این واقعه نیستند
omid بازدید : 246 دوشنبه 28 شهریور 1390 نظرات (0)
به عقیده ما مسلمین, قرآن سخن و وحی خداوند یکتاست. سخنی است که شنیدنش لرزه بر اندام می آورد. درون آدمی را نرم کرده و ذهن را متوجه ذکر خدا می کند. سخن خداوندی است که صاحب ملکوت آسمانها و زمين است و آگاه و دانا به ریز و درشت خلقت است. این است که ماقرآن را روشنگر و راهنما می دانیم و عقیده داریم که معجزه پیامبر است.
omid بازدید : 228 سه شنبه 11 مرداد 1390 نظرات (0)
محمد على رضايى اصفهانى

توجه اسلام و قرآن به علوم را بيان كرديم كه در رآن بيش از 750 بار ماده علم، به كار رفته و در موارد فراوانى، از علم و علما تمجيد شده است .
در تورات و انجيل اين مطلب از دو ناحيه قابل بحث است:
اول - عملكرد مسيحيان و يهوديان، در طول تاريخ و تشكيل دادگاههاى تفتيش عقايد در قرون وسطى (مانند محاكمه گاليله به جرم اينكه عقيده داشت زمين حركت مى ‏كند) و سوزاندن هزاران نفر در رابطه با عقايد علمى قابل بررسى است 181 كه البته اين مطلب مربوط به بحث ما نيست و در جاى خود، بايد بحث گردد چون ممكن است ادعا شود كه اعمال خلاف مسيحيان و يهوديان، مربوط به اصل دين يهود و مسيحيت نيست، بلكه ملاك قضاوت، در مقايسه اديان، كتاب آسمانى آنهاست نه عملكرد خوب يا بد طرفداران آن دين زيرا بعضى افراد ممكن است كج فهم بوده، يا از دين سوء استفاده كرده و به نام دين جنايت كنند، به علاوه اين در يك دوره كوتاه و خاص بوده است .
omid بازدید : 172 دوشنبه 27 تیر 1390 نظرات (0)
از میان یکصد و بیست و چهار هزار باران پیامبر گونه، باران پیامبر خاتم چیز دیگری است. گویا خداوند با بعثت پیامبر اسلام درهای رحمتش را تا آنجا که می شد به روی عالمیان گشود و پس از آن نیز با رگبارهای دوازده گانه، این موهبت بزرگ را تکمیل نمود.

omid بازدید : 186 دوشنبه 27 تیر 1390 نظرات (0)
قرآن درياى ژرفى از حقايق و معارف است كه هيچ غواصى را ياراى دستيابى به عمق و ژرفاى آن نيست مگر پيامبران الهى و امامان معصوم (ع). و مجموعه اى گرانبها از برنامه ها و درس ها وعبرت هاى زندگى ساز است كه هركس به قدر ظرفيت وجودى خويش و آمادگى روحى اش از آن بهره مى گيرد و عطش كمال خواهى خود را با آب حيات آيات آن فرو مى نشاند.

omid بازدید : 141 سه شنبه 14 تیر 1390 نظرات (0)
اسـلام، در روش تـربـيـتـى خـود، انـسان‌ها را به الگوها، ايده آل‌ها و نمونه‌هاى برتر تـوجـه مـى‌دهـد. تاثير الگوهـا در ساخته شدن فرد و اجتماع بركسى پوشيده نيست. خـانـواده، كـوچـك‌تـريـن واحـد اجـتـمـاعـى اسـت كـه سـلول اوليـه آن را زن و شـوهـر تـشـكـيـل مـى‌دهـنـد. الگـوى اسـلام بـراى خـانـواده ايـده آل كـدام است؟ اسلام چه خانواده‌اى را برتر مى شمارد؟ خانواده برتر از نظر اسلام چه ويژگي‌هايى دارد؟ و...
omid بازدید : 179 دوشنبه 13 تیر 1390 نظرات (0)
بي‌ترديد يكي از عنايت‌هايي كه خداوند متعال شامل بندگان خاص خود مي‌كند، مداومت بر ذكر خداوند در همه حال است و از جمله اموري كه مصداق ذكر الهي است، قرائت و آموزش قرآن كريم مي‌باشد. از ديرباز قاريان و معلمان قرآن از جايگاه متمايزي در جامعه اسلامي برخوردار بوده‌اند....

omid بازدید : 146 دوشنبه 13 تیر 1390 نظرات (0)
قرآن كريم، تنزيل‌ يافته و راهي طولاني را از عرش الهي آمده تا به اعماق دل و جان مشتاقان راه يابد. از سوي ديگر پيامبر اكرم9 اسوه حسنه مطلق براي عالم بشريت در همه زمينه‌ها، به ‌خصوص زمينه پراهميت تعليم و ترويج قرآن بوده‌اند و راه صحيح تعليم و ترويج اين تنها كتاب آسمانيِ...

omid بازدید : 123 یکشنبه 12 تیر 1390 نظرات (0)
1- سوره: ۴۶ , آیه: ۱۵ 

و انسان را [نسبت] به پدر و مادرش به احسان سفارش كرديم مادرش با تحمل رنج به او باردار شد و با تحمل رنج او را به دنيا آورد و باربرداشتن و از شيرگرفتن او سى ماه است تا آنگاه كه به رشد كامل خود برسد و به چهل سال برسد مى‏گويد پروردگارا بر دلم بيفكن تا نعمتى را كه به من و به پدر و مادرم ارزانى داشته‏اى سپاس گويم و كار شايسته‏اى انجام دهم كه آن را خوش دارى و فرزندانم را برايم شايسته گردان در حقيقت من به درگاه تو توبه آوردم و من از فرمان‏پذيرانم
omid بازدید : 132 شنبه 11 تیر 1390 نظرات (0)
به‌چه دلیل امام زمان)عج( از نظرها پنهان هستند و آیا در زمان غیبت کسى مى‌تواند با آن حضرت ارتباط داشته باشد؟
پاسخ: بیان علت حقیقى و اصلى غیبت امام زمان عجل‌اللّه‌تعالى‌فرجه‌الشریف، امرى دشوار و شاید دور از دسترس باشد. درباره غیبت مى‌توان، هم نگاه تاریخى داشت و هم نگاه روایى:

omid بازدید : 218 شنبه 11 تیر 1390 نظرات (0)
قرن هاست که از تقابل مجریان ادیان می گذرد. جنگ هایی ماندگار تا ثابت شود کدام دین حق است. شاید این جنگ ها نوعی تنازع بقا برای ادیان بوده است. و این گونه نبرد ها برای بسیاری از مجریان دینی غرب از نوعی تقدس برخوردار است. تا جاییکه نبردهای صلیبی نه تنها برای بعضی از سردمداران به اصطلاح دیندار، مایه تاسف نیست بلکه بارها از تریبون های جهانی اعلام می گردد که ممکن است دوباره یاد و خاطر جنگ های صلیبی را پاس بداریم.
omid بازدید : 297 پنجشنبه 09 تیر 1390 نظرات (0)
چکیده

همایش علمی «اسلام و فمینیسم» با هدف بهره‏گیری از اندیشه فرهیختگان حوزه و دانشگاه در عرصه‏های تربیتی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و به قصد رفع افراط و تفریطهایی که همواره نسبت به زن روا داشته‏اند، توسط معاونت پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در سال 1379 برگزار شد. در این همایش، بیش از هشتاد مقاله علمی ارائه شد که مقاله آیة‏اللّه‏ معرفت به زبان عربی، یکی از آن مقالات بود. گزارشی که در پی می‏آید، خلاصه‏ای از آن است.
omid بازدید : 234 پنجشنبه 09 تیر 1390 نظرات (0)
ه اصل تحریم ازدواج‏ با محارم و خویشاوندان قانونی تقریبا جهانی است‏ بطوری که در میان اقوام و ملل مختلف عالم وحشی‏ و نیمه‏وحشی و متمدن کم‏وبیش دیده می‏شود حتی‏ در میان کسانیکه بوجود«توتم»1اعتقاد دارند این قانون که افراد نسل یک توتم نباید با یکدیگر دارای روابط جنسی باشند در میان آنها نیز وجود دارد.و این عقیده بقدری در میان آنان اهمیت‏ دارد که اگر کسی از این قانون تخلف کند بطریق- های سختی مجازات می‏گردد،در اینجا لازمست چند مورد از کیفر تخلف از قانون تحریم‏ زناشوئی با افراد نسل یک توتم را در میان اقوام‏ مختلف بطور اجمال یادآور شویم:
omid بازدید : 153 پنجشنبه 09 تیر 1390 نظرات (0)
بيش از يكصد آيه از قرآن كريم به مصلح كل حضرت بقية الله ارواحنا فداه تفسير و تأويل شده است، كه علامه بزرگوار، ملا محمد باقر مجلسي در دائرة المعارف بزرگ شيعه « بحارالانوار » 70 آيه را به استناد احاديث وارده از اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام در پيرامون ظهور يكتا بازمانده از حجت هاي حضرت حديث نقل كرده است.1 و برخي از بزرگان كتابهائي را در اين رابطه به رشته تحرير در آورده اند كه از آن جمله است:

1. المحجة فيما نزل في القائم الحجة (عليه السلام )
شامل 120 آيه از آيات تفسير شده به ظهور حضرت مهدي ارواحنا فداه به استناد احاديث وارده از معصومين علهيم السلام.2

2. المهدي في القرآن
شامل 110 آيه از آيات تأويل شده به ظهور حضرت مهدي عليه السلام به استناد احاديث وارده از طريق شيعه و سني. 3

3. موعود قرآن ترجمه فارسي « المهدي في القرآن »

4. سيماي امام زمان (عليه السلام ) در آينه قرآن
شامل بيش از 140 آيه از آيات قرآن كريم كه روايات فريقين (شيعه و سني) به ظهور قبله موعود و كعبه مقصود تفسير شده است.4
omid بازدید : 136 چهارشنبه 08 تیر 1390 نظرات (0)
روح از نظر لغت به معني نفس و دميدن است.بعضي تصريح كردند كه روح و ريح (باد) هر دو از يك معني مشتق شده اند.

روح جسم لطيفي است كه كالبد, ستبري بر ان پوشانده شده است. روح ماده اش خون است و رطوبت بدن و روشني رنگ به سبس خون مي باشد و هر گاه خون بخشكد روح از بدن جدا ميشود. ارواح سپاهياني هستند كه یک جا جمع شده اند و با يكديگر ديدار مي كنند و هم را مي بويند، پس آنها كه همديگر را بشناسند از هم جدا ميشوند.
omid بازدید : 169 چهارشنبه 08 تیر 1390 نظرات (0)
كلمه ي « ربا » در لغت بـه معني سود پـول ، بهره ، احسان ، بخشش و افـزوني است . « المنجد »

« ربا » به معناي نُموِّ ( رشد كـردن ) مـال و زيـاد شـدن آن است . « الميزان جلد 16 ص 277 »
omid بازدید : 138 سه شنبه 07 تیر 1390 نظرات (0)
بِسْمِ اللّه الرَّحْمنِ الرَّحيم

الحمد و الثناء

الْحَمْدُ للّه‏ِِ الَّذي عَلا في تَوَحُّدِهِ وَدَنا في تَفَرُّدِهِ وَجَلَّ في سُلْطانِهِ وَعَظُمَ في أَرْكانِهِ، وَأَحاطَ بِكُلِّ شَيْءٍ عِلْما وَهُوَ في مَكانِهِ، وَقَهَرَ جَميعَ الْخَلْقِ بِقُدْرَتِهِ وَبُرْهانِهِ، حَميدا لَمْ‏يَزَلْ، مَحْمُودا لا يَزالُ وَمَجيدا لا يَزُولُ، وَمُبْدِئا وَمُعيدا وَكُلُّ أَمْرٍ إلَيْهِ يَعُودُ.

omid بازدید : 139 سه شنبه 07 تیر 1390 نظرات (0)
اگر انسان جنبه ارتباط موجود به مبدأ فاعلى را ـ كه همان ملكوت چيزهاست ـ مشاهده كند، او كلام خدا را مى شنود و مفسر كلام خدا خواهد شد، ولى اگر تنها ارتباط داخلى موجود را مشاهده كند و پيوند قابلى آن را ببيند او شنونده كلام خدا نخواهد بود و در نتيجه تنها با الفاظ و مقام مادى كلام آشنا و به آن آگاه مى شود بنابراين توان تفسير كلام خدا را نخواهد داشت بلكه تنها تفسير كتاب الله مكتوب و ملفوظ نصيب او مى شود; بنابراين آن تأثيرى كه براى كلام است براى كتاب نيست، چون تأثير «كلمه» بسيار زياد است و از اين رو به كلام، كلام گفته اند چون «جرح و اثر و نفوذ» قابل توجهى در طرف مقابل به جاى مى گذارد.
omid بازدید : 187 سه شنبه 07 تیر 1390 نظرات (0)
این نوشتار نسبت تعلیم و تربیت از منظر قرآن کریم را به کاوش نشسته است، رهیافت به چیستی و مفهوم تعلیم و تربیت، تبیین واژگان تعلیمی و تربیتی در قرآن و دیدگاه‌های کلی درباره نسبت تعلیم و تربیت، مباحث درآمدی بحث را سامان داده است. پیوست‌ها و گسست‌های تعلیم و تربیت در ساحت‌های مفهوم، روش‌ها، اسباب، عوامل و فرآیندهای تعلیم و تربیت از محورهای اصلی و کلیدی این پژوهش به شمار می‌رود. پژوهنده در فرجام این جستار، تعلیم و تربیت در قرآن را دو مفهوم متمایز از یکدیگر که در بسیاری عرصه‌ها جدا از هم هستند و در پاره‌ای موارد نیز پیوست و همنشینی با هم دارند، معرفی می‌کند.
omid بازدید : 130 دوشنبه 06 تیر 1390 نظرات (0)
عنوان مقاله : شیعه و پژوهشهای قرآنی

● نویسنده : محمد هادی معرفت
منبع: مبین – شماره صفر
برای دانلود و یا دیدن فایل روی عکس بالا کلیک کنید...
omid بازدید : 102 دوشنبه 06 تیر 1390 نظرات (0)
سلام هم از طرف خداست و هم از سوى فرشتگان است، هم نشانه‏ى سلامتى است (سلامت از عذاب و از هر گونه درد و رنج و ناراحتى)، هم سخن رسمى بهشتیان است.

تحیت فرشتگان الهى به مؤمنان در روز قیامت، روزى كه او را دیدار مى‏كنند سلام است.


omid بازدید : 140 یکشنبه 05 تیر 1390 نظرات (0)
"نماز" واژۀ قرآني آن "صلاة"[1] و جمع آن "صلوات" است، "صلاة" در اصل به معناي دعاء است كه در بعضي[2] از آيات قرآن به همين معني آمده است. وجه نامگذاري نماز به صلاة از باب اطلاق جزء به كل است يعني نماز شامل دعاء هم هست.
نماز از عباداتي است كه هيچ شريعتي از آن خالي نبوده، هر چند كه گونه‌هاي آن بر حسب شريعت‌هاي مختلف فرق داشته است.[3]به دليل اینکه حضرت ابراهيم (ع) بر پاداري نماز را هم براي خودش و هم براي فرزندش از خداي متعال طلب نمود:
«َبِّ اجْعَلْنِي مُقيمَ الصَّلاَةِ وَ مِن ذُرِّيَّتِي...»(ابراهيم/40)
«پروردگارا! مرا به پا دارندۀ نماز قرار ده و از فرزندانم (نيز)...»
و حضرت عيسي (ع) در گهواره از آن سخن گفت:
«و َأَوْصَانِي بِالصَّلَاةِ وَالزَّكَاةِ مَا دُمْتُ حَيًّا » (مريم/31)
«و تا زماني كه زنده‌ام مرا به نماز و زكات توصيه كرده است».
جملۀ "و اوصاني بالصلاة و الزكاة..." اشاره به اين است كه در شريعت عيسي (ع) نماز و زكات تشريع شده است.[4]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 39
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 13
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 29
  • بازدید ماه : 20
  • بازدید سال : 367
  • بازدید کلی : 12,734
  • کدهای اختصاصی
    سايت مراجع تقليد

     آيت الله سيد علي خامنه اي (مد ظله العالي)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله جواد تبريزي (رحمة الله علیه)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله محمد تقی بهجت (رحمة الله علیه‌)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله نوري همداني (مد ظله العالي‌)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله  سید صادق شیرازی (مد ظله العالي)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله لطف الله صافي (مد ظله العالي‌)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله ناصر مکارم شيرازي (مد ظله العالي‌)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله فاضل لنکرانی (رحمة الله علیه)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله سيد علي سيستاني (مد ظله العالي)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله وحيد خراساني (مد ظله العالي ‌)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله جوادي آملي (مد ظله العالي ‌)
    اااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
     آيت الله جعفر سبحاني (مد ظله العالي)

    جهت دريافت كد لوگوي مراجع كليك كنيد
    ---------
    اوقات شرعی
    3:2 مانده تا اذان ظهر
    04:06:20 اذان صبح
    05:53:17 طلوع خورشید
    13:09:08 اذان ظهر
    20:23:15 غروب خورشید
    20:44:46 اذان مغرب
    اوقات به افق :
    اوقات شرعی
    -------
    تفسیر قرآن
    باکلیک روی تصویرقرآن آن را آنلاین بخوانید